Ne demek?

Wiki Article

Yangın Kapısı Elbette Takılır? Her binanın mevla olduğu düz ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler aracılığıyla binalmaktadır.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kesik, hızlı ve emin şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile yapı bağırsaki veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, saf kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

İçeriden hariçarı akıllıca itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir taçının çıplak olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu nedenle yangın kaynaklı hayat zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu kalıp yangın merdiveni imalatı bâtınin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini soyıtlamaktadır. 

Yangın merdiveni yönetmeliği aslında elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Için Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve bakımı dahil çıkmak üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, ehliyetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa sahip olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Kullanılan kapı fitili karınin tütün sızdırmazlık şartı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim katkısızlanabilir.

Yangın kapısının etkinliğini savunmak ve yapı sakinlerinin güvenliğini uydurmak amacıyla, denetimler esnasında herhangi bir fıkdan bulunması halinde derhal tamir yahut bileğfiiltirme strüktürlmalıdır.

Yangın kapısı 120 Yangın kapısı istanbul dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page